Remember Plopu 25 (7)

15 aprilie 2010 |

Dumnezeu ne-a creat trup, suflet şi duh. De aceea fiecare om are nevoie legate de toate aceste nivele ale personalităţii sale.
Tabăra Plopu este un loc unde încercăm să trăim o săptămână de viaţă condensată. De aceea ne adresăm fiecărei nevoi în parte.
Departamentul Sport şi Relaxare se adresează nevoii de mişcare şi stare fizică bună a trupului, ceea ce la vârsta copilăriei, adolescenţei li tinereţii este chiar foarte vizibil.
De aceea nu privim aceste nevoie ca ne-spirituale, ci ca ale altui palier decât studiul biblic, să spunem.
Trei sunt direcţiile pe care se lucrează, atât la pregătire, cât şi în timpul taberei:
- competiţii sportive individuale sau pe echipe
- concursuri distractive
- programe şi concursuri interdisciplinare
Este cunoscută dorinţa tinerilor de a se întrece pe ei înşişi, dar şi de a lupta pentru echipa din care fac parte. Corect canalizate aceste dorinţe şi energii duc la o dezvoltare corectă şi armonioasă a lor.
Chiar şi pierderea unei competiţii poate fi un instrument în formarea personalităţii. Nimănui nu-i place să piardă, dar caracterele se cunosc după felul în care ştii să primeşti o pierdere.
Şi departamentul acesta acordă diplome şi premii la sfârşitul taberei.
La Plopu 25 echipa a fost formată din două fete, una din Ploieşti şi alta din Spania, o altă poveste frumoasă care arată cum aranjează Dumnezeu lucrurile.
Laura şi Gabriela au făcut o treabă foarte bună. Se pare că la acest departament fetele fac o treabă mai bună decât băieţii, deoarece băieţii, contestatarii obişnuiţi ai deciziilor, au mai mult respect faţă de ele decât ar avea faţă de alţi băieţi. E doar o părere personală.


Şi acest departament comunică cu detaşamentele prin câte un reprezentant.

1 comments:

Gabriela Gabu spunea...

Astept cu nerabdare PLOPU 26, cu forte noi si increzatoare ca Domnul are pregatit inca de inainte sa ma nasc lucruri minunate pentru viata mea, si viata tuturor. Nu la intamplare am ajus la Plopu. Dumnezeu ma vrut acolo.
105 zile! :D

Trimiteți un comentariu

Îţi mulţumesc pentru comentariul tău!