Remember Plopu 25 (8)

17 aprilie 2010 |

Munca de organizare pentru Tabăra Plopu începe efectiv odată cu alegerea temei, care reprezintă elementul central al fiecărei componente.
Această temă este firul roşu care se regăseşte, într-o formă sau alta, în activităţi, materiale şi în structura taberei.
Realizarea acestor materiale cere un volum mare de muncă de diferite tipuri: grafică, editare audio şi video, croitorie...
Pe măsură ce trece timpul apar materialele în formă finală. Ele trebuie gestionate, începând cu înscrierea, înregistrarea oficială în tabără, inaugurarea taberei, precum şi în viaţa de zi cu zi a taberei.
O altă dimensiune ce necesită muncă este contactul permanent cu participanţii la tabără, nevoia de comunicare specializată fiind evidentă.
Pentru aceasta există un compartiment de comunicare ce coordonează această muncă.
La Plopu 25 acesta a fost alcătuit din două fete: "o veterană" şi o debutantă.
Ana-Maria este veterană din două motive. La Plopu 5, când a venit prima dată, sau mai bine zis a fost adusă, avea 70 zile. De atunci nu amai lipsit. Practic Plopu i-a fost una dintre şcolile pe care le-a urmat.
Încă din adolescenţă a intrat în echipa de organizare, aşa că la Plopu 25, deşi era însărcinată era foarte activă. Fiica ei, Mai-Rut, va trebui să numere Plopu 25 ca o ediţie la care a participat.
Mădălina a fost debutantă şi ca participant şi ca organizator. A făcut echipă bună cu Ana-Maria, cu toate că şi ele două s-au văzut pentru prima dată anul trecut.
Ana-Maria este din Caransebeş, iar Mădălina este din Amposta, Spania.
Dacă Ana-Maria nu mai are emoţii, decât cele pe care le are orice participant, emoţia dată de reântâlnirea cu Plopu, Mădălina a trecut prin aceste emoţii puternice, dar le-a făcut faţă foarte bine.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Îţi mulţumesc pentru comentariul tău!